Annons

Jordison förklarar sitt avvikande

Igår kväll framträdde MURDERDOLLS i Bordeaux, Frankrike, och gitarristen Joey Jordison (som även spelar trummor i SLIPKNOT och ROB ZOMBIE) orsakade då ett visst rabalder. Detta genom att plötsligt kasta sin gitarr mot trumsetet, för att sedan storma av scenen. En stund senare återkom han, för att längre fram i setet återigen storma ut. Nu förklarar Joey vad som egentligen stod på:

"Hej, alla fans och vänner i Frankrike. Jag vill kommentera det som hände i Bordeaux i torsdags kväll. Som ni kanske sett i de videos som cirkulerat på nätet kastade jag min gitarr och gick av scenen. Jag skall förklara vad som stod på. Det är nämligen så att jag lider av ovanligt svår tinnitus, vilket under två års tid nu åsamkat mig svåra smärtor. Den här kvällen var det värre än vanligt.

Jag var inställd på att kliva upp på scen och bjuda på den bästa show jag kunde, men på grund av tekniska problem låg en skärande rundgång kvar i monitorhögtalarna hela tiden, vilket gjorde smärtan i öronen ohanterlig. Jag försökte komma tillbaka efter första gången jag gick av, men det gick helt enkelt inte. Jag är okej nu, men jag måste vara försiktig så jag inte orsakar permanenta skador på min hörsel.

Jag vill be alla i publiken i Bordeaux om ursäkt. Jag menade verkligen inte att brista i respekt på något vis, och hoppas att mina fans förstår detta."

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.