Annons

Detonation möblerar om

Holländska death / thrash-kombon DETONATION låter via gitarristen Mike Fergusson hälsa att det händer mycket med bandets lineup de här dagarna:

"Vi har en del goda nyheter och en del sorgsna. De sorgsna först... Danny Tunker [gitarr] och Michiel van der Plicht [trummor] har valt att gå vidare med GOD DETHRONED respektive PROSTITUTE DISFIGURMENT. Vi skiljs åt som vänner, och de tillönskas all framgång med dessa band. Vidare har Otto Schimmelpenninck [bas] valt att kliva av, då han inte kände att det var rättvist mot oss att fortsätta med tanke på hans stora engagemang i DELAIN."

Ferguson fortsätter med att berätta den goda nyheten att bandet ingalunda går i graven på grund av detta, utan att han och sångaren Koen Romeijn är mer taggade än någonsin. Redan ombord som ersättare för de förlorade bandmedlemmarna är Allard van der Kuip (GRINDPAD) på trummor samt Harry van Breda (sångare i I-CHAOS) på bas. Det repas nu för fullt, och planen är att ge ut kommande albumet "Reprisal" inom kort.

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.