Annons

Alestorm på G med ny platta

Skojfriska sjörövarna i ALESTORM låter via sin Facebook-sida meddela att de är på gång med ett nytt album, sitt tredje i ordningen. Helt enligt vanlig stil för bandet berättar man:

"Var hälsade, medpirater! Det är med stort nöje som vi meddelar att vi den 10 januari skall gå in i studion för att spela in vår tredje skiva, som vi kommer att kalla 'Back Through Time'. Det kommer att vara ett episkt äventyr över 11 spår, med fler druckna allsångslåtar än man kan peka finger åt. Det kommer att finnas låtar om dvärgar. Det kommer att finnas låtar om Wisconsin. Det kommer att finnas låtar om att resa tillbaka i tiden och döda vikingar. Och, självklart, massor med låtar om pirater som gör vad pirater gör bäst - sparkar din stjärt och stjäl dina skökor!"

Bandet meddelar också att de räknar med att tillbringa fyra veckor i studion (en för inspelning och tre för alkoholmissbruk...) och att planerat släpp är någon gång strax innan sommaren.

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.