Annons

Mike Portnoy slutar i Avenged Sevenfold

Ex-DREAM THEATER-trummisen Mike Portnoy, som under året tjänstgjort som skinnpiskare i AVENGED SEVENFOLD, meddelar via sin Facebook-sida att han nu kliver av uppdraget. Han har mycket gott att säga om den här tiden:

"Tyvärr har min tid med AVENGED SEVENFOLD kommit till sitt slut; bandet har valt att fortsätta in i 2011 utan mig. Jag har haft häftiga stunder med bandet varje gång vi stått på scen, och har fått massor med coola minnen från den här tiden... Jag är stolt över att alltid vara en del av A7X-familjen och bandets historia."

Lyssnar man på resten av bandet, kan man dock ana att allt inte enbart var solsken och kärlek. Så här säger t.ex. sångaren M Shadows i en nyligen genomförd intervju med Pulse Of Radio:

"Vi blev faktiskt lite chockade över allt drama som omgärdade Mike's skilsmässa från DREAM THEATER. Vi kände att båda parter kanske kunde ha skött det där lite mer internt, och inte varit så press release-ivriga om allt som pågick dem emellan. Vi är ett band som, du vet, försöker hålla en rätt låg profil när det gäller skvaller och rykten; vi Twittrar inte alltför flitigt om man säger så. Därför var all den här kontroversen något vi verkligen inte ville ha."

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.