Annons

Ordkrig mellan dåtidens och nutidens Sepultura

Det har under en tid florerat rykten om en förestående återförening av den klassiska SEPULTURA-sättningen med bröderna Max och Igor Cavalera. Max försöker inte direkt tona ner ryktena - t.ex. sa han så här vid en nyligen genomförd intervju med Sonic Express:

"Jag ringde faktiskt Andreas [Kisser, gitarr] och vi hade ett bra snack. Det lät som om han ville köra återföreningen, och Igor är också med på noterna. Den enda som verkligen verkar vara emot tanken är Paulo [Xisto Pinto Jr, bas]. Jag vet inte riktigt varför; folk borde fråga honom varför han är så emot det, för jag tror att fansen verkligen skulle gilla att se originalsättningen."

Dagens upplaga av bandet verkar dock inte alls lika sugna på idén som Max. Så här sade nämligen just Andreas i en nyligen släppt videohälsning:

"Lyssna inte på dessa jävla rykten något mer. Vi är trötta på den skit som Max sprider världen runt, om att en återförening skulle vara på gång. Vi vill förtydliga att inga sådana diskussioner har förts, Vi har varit SEPULTURA i 26 år, och firar det med ett nytt album, ett nytt kontrakt och en ny världesturné. Jag hoppas därmed att detta kan vara slutet på alla jävla rykten och lögner, OK?"

Apropå det där med att ha varit SEPULTURA i 26 år, har Max (mindre mån om att hålla diskussionsnivån hög) nyligen hörts fälla följande kommentar, apropå det rimliga i att bandet använder namnet SEPULTURA trots att Cavalera-bröderna saknas:

"Originalbandet är inte längre med i bandet, då jag och Igor klivit av. Nu när ingen av oss är med i bandet, ser jag inte bandnamnet som trovärdigt."

Man kan nog anta att det ligger närmare till hands med fler turer i denna skitsnackscirkus än det gör med en återförening...

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.