Annons

Within Temptations Sharon den Adel gravid

Sångerskan Sharon den Adel, som frontar holländska symfoniska metalakten WITHIN TEMPTATION, meddelar att hon är gravid och att bandet därför skjuter upp sin planerade Europa-turné. Så här säger hon själv om läget:

"Precis när vi alla laddar för releasen av vårt kommande album, har jag nyheter som kanske kommer som en överraskning: Robert [Westerholt, gitarrist i bandet] och jag väntar barn. Det var i ärlighetens namn inte alls planerat, men vi är väldigt glada då vi ser våra barn som något vilket berikar våra liv. Jag kan glädja er med att detta inte alls påverkar albumreleasen; det är fortfarande mars 2011 som gäller!

Dock går det inte att undvika att vi måste skjuta upp vår planerade turné. Dels kommer det att vara omöjligt för mig att prestera riktigt bra shower under sista tiden av min graviditet, dels innebär komplikationerna under mina tidigare graviditeter att det kunde vara riskablet för barnet. Konsertdatumen är redan ombokade till hösten 2011, och de biljetter som redan sålts kommer att vara giltiga även till de spelningarna. Vi beklagar allt eventuellt besvär, men hoppas att ni visar förståelse och stöd."

 

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.