Annons

Slipknot på väg att gå om intet?

SLIPKNOTs frontman Corey Taylor verkar minst sagt tveksam när det kommer till en fortsättning för Iowa-bandet, så här efter basisten Paul Grays tragiska bortgång tidigare under året. Taylor konstaterar följande:

"Det är en slags gråzon för närvarande, där alla fortfarande har för mycket känslor efter det inträffade för att det skall gå att säga något säkert. Personligen känner jag mig väldigt kluven till att göra något med SLIPKNOT, då Paul i mina ögon var en så bärande del av bandet. Han var hela anledningen till att bandet såg ut som det gjorde, limmet som höll os ihop och hjärnan bakom en del av den bästa musik vi gjort. Han var bandets själ.

Jag vill inte yttra mig nu, och riskera att se ut som en idiot i efterhand, men just nu känns det helt enkelt inte vettigt att fortsätta. Tills det gör det får läget vara oförändrat, så får vi se vad som händer längre fram."

Även om Taylor, som för närvarande är upptagen med sitt andra band STONE SOUR, alltså poängterar att inga förhastade slutsatser skall dras, ser det onekligen ut att finnas en risk för att världen sett det sista av SLIPKNOT - åtminstone i dess nuvarande form...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.