Annons

Behemoths Nergal allvarligt sjuk

Polska dödsmetall-skvadronen BEHEMOTHs frontman Nergal fördes tidigare idag till sjukhus i Gdansk hemma i Polen. Han diagnosticerades med en allvarlig sjukdom (exakt vilken är ännu okänt) och placerades på den hematologiska avdelningen, den avdelning där blodsjukdomar bekämpas. BEHEMOTH har därför omgående ställt in samtliga kvarvarande spelningar för året. Nergal försöker dock lugna fansen genom den hälsning han skickar via bandets hemsida:

"Jag vill inte tråka ut er med detaljer, men jag kan inte längre dölja det faktum att jag är allvarligt sjuk. Då jag kommer att emotta behandlig som sannolikt tar flera månader har vi ställt in alla kommande spelningar. Jag vet att det här är tråkiga nyheter för er, men hälsa är något viktigt. Dessutom vill jag lägga till att det faktum att vi inte kommer att turnera under hösten inte innebär att Behemoth går i ide. Vi har mycket att erbjuda er under de kommande månaderna, då Behemoth kommer att vara verksamma på många andra fronter istället."

Metalcentral tillönskar Nergal ett snabbt tillfrisknande, och hoppas få återse BEHEMOTH på vägarna inom överskådlig framtid.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.