Annons

Lordi framförde ny låt

När finska monsterrockarna LORDI nyligen uppträdde som en av huvudattraktionerna på italienska Gods of Metal-festivalen, framförde man en låt från det kommande studioalbumet "Babez For Breakfast", bandets femte i ordningen. Låten i fråga heter "This Is Heavy Metal", och framförandet fångades på film av ett fan i publiken. Filmsnutten kan ses här på Youtube.

Så här kommenterar frontmannen Mr Lordi det kommande albumet, som släpps den 14 september:

"Vi är väldigt stolta över det här albumet. Vi har gått tillbaka till det som är basalt, vilket innebär att det nya materialet är rockigare och mer melodiskt, utan att vi för den skull har glömt skräck-elementen. Vi ser fram emot att ge oss ut på vägarna och möta fansen med nya låtar, kostymer och trick!"

Apropå kostymer - som ju onekligen är en viktig del i LORDIs koncept - kommer nya outfits, designade av Mr Lordi, att tas i bruk inom kort. Inget alltför bildskönt att vänta, kan man gissa...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.