Annons

Jason Bonham hyllar sin pappa med 30 konserter

2007 gav Jason Bonham och de tre av LED ZEPPELINs originalmedlemmar som fortfarande är i livet (Robert Plant, Jimmy Page och John Paul Jones) en mycket lyckad och kritikerrosad spelning på O2 Arena i London. Som en följd av hur bra det kändes har Jason nu beslutat att hylla sin bortgångne far, legendariske LED ZEPPELIN-trummisen John Bonham. Detta genom att med sitt band JASON BONHAM'S LED ZEPPELIN EXPERIENCE ge 30 konserter i USA nu i höst.

Jason & Co har slagit sina påsar ihop med Annerin Productions, som bland annat ligger bakom rosade "The Pink Floyd Experience" och "Rain, A Tribute To Beatles", och det gemensamma målet är att skapa en oförglömlig upplevelse. Medan bandet plöjer igenom bly-zeppelinarnas klassiska repertoar, kommer gigantiska TV-skärmar bakom dem att visa futuristisk konst blandat med hemvideos och foton av LED ZEPPELIN, och hela anrättningen skall inramas av en påkostad ljusshow.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.