Annons

Evergrey meddelar förändringar

Svenska EVERGREY låter berätta att Henrik Danhage (gitarr) och Jonas Ekdahl (trummor) inte längre kommer att vara en del av bandet. Beslutet sägs vara gemensamt, och bottnar i framgångarna för Henrik och Jonas sidoprojekt DEATHDESTRUCTION kombinerat med att EVERGREY helt enkelt inte haft lika kul ihop på sista tiden. Dessutom slutar basisten Jari Kainulainen för att börja i KILLING MACHINE. Fans av svenskarna behöver dock inte vara oroliga, då Tom Englund (sång/gitarr) förtydligar att bandet lever vidare:

"Vi har ett helt album skrivet och till hälften inspelat. Sista dag för inspelning och mixning kommer att vara 30 juni, och release är tänkt till senast 14 oktober. Vi har även en Europaturné på gång."

Till nämnda turné tar EVERGREY in Marcus Jidell (ex-ROYAL HUNT) på gitarr, Johan Niemann (ex-THERION, MIND'S EYE) på bas, samt Hannes Van Dahl på trummor.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.