Annons

Nightwish påbörjar världsturné

Världskända finska symfoniska metal-bandet NIGHTWISH kickar nästa år igång sin stundande världsturné. Bandet kommer då att uppträda på The Islanders Arms under två kvällar, mellan den 12-13:e Mars!

Innan ni undrar så nej, bandmedlemmarna har inte blivit knasiga och glömt i vilken pandemitid vi för tillfället befinner oss i. The Islanders Arms är nämligen en taverna byggd i en virtuell verklighet och vi fans får agera publik tryggt hemma i TV-sofforna.

Bandet har gått ut med att konserterna, som båda är ca 90 minuter långa, kommer att skiljas åt låtmässigt mellan de olika kvällarna då de uppträder och att det kommer att bli en unik upplevelse. Vi kommer här även för första gången att få ta del av liveversioner av låtar från senaste albumet "Human. :II: Nature.", som släpptes i April. Detta blir något av en törstsläckare för oss konsertsugna som inte har kunnat se bandet uppträda under året på grund av Covid-19.

Biljetter till eventet finns nu att köpa via bandets hemsida. Efter att du har införskaffat biljett finns eventet tillgängligt 48 timmar efter köpet.

Nightwish virtual

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.