Annons

AC/DC: ny singel ute och releasedatum för album

AC/DC, som alldeles nyligen bekräftade sin återförenade lineup, släppte idag en ny singel med titeln: "Shot In The Dark".
Lyssna på nya singeln HÄR.
Bandets sjuttonde fullängdsalbum "Power Up", kommer att släppas fredagen den 13 november.
AC/DC består av: Angus Young [gitarr], Brian Johnson [sång], Cliff Williams [bas], Phil Rudd [trummor] och Stevie Young [kompgitarr].

På nya albumet har bandet återförenats med producenten Brendan O’Brien som arbetade med AC/DC på albumen ”Black Ice” (2008) och ”Rock Or Bust” (2014).
POWER UP” ges ut digitalt och i ett flertal olika fysiska utgåvor. ”The Limited Edition” är en one-of-a-kind deluxe POWER UP-box för alla superfans. Med en knapptryckning börjar AC/DC-skylten blinka i neon och ”Shot In The Dark” börjar spelas i högtalarna. Inuti boxen finns en CD-utgåva med 20-sidig booklet som innehåller exklusiva bilder på bandet samt en USB-kabel för att ladda boxen så att den alltid är redo att användas. ”POWER UP”-LP:n pressas på 180 gram svart vinyl och ges ut i en fin gatefoldutgåva. Det kommer även finnas flera limiterade färgade versioner av vinylen.

“POWER UP” - låtlista
1. Realize
2. Rejection
3. Shot In The Dark
4. Through The Mists Of Time
5. Kick You When You’re Down
6. Witch’s Spell
7. Demon Fire
8. Wild Reputation
9. No Man’s Land
10. Systems Down
11. Money Shot
12. Code Red

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.