Annons

Alice in Chains tolkas ur filmiskt perspektiv

En av pionjärerna inom Grunge-genren, ALICE IN CHAINS, släppte sitt senaste album "Rainier Fog" den 24 Augusti i fjol. Ett album som togs emot väl av både press och fans. En som blev extra hänförd av musiken och den bild låtarna målade upp var filmregissören Adam Mason. Så pass att han började utveckla en film tänkt att ackompanjera musiken på det nya albumet. Så föddes projektet som sedermera fick namnet "Black Antenna".

Spola fram ett halvår senare och filmen har nu tagit form av hitintills 7 avsnitt, släppta via Youtube. Filmen handlar om en far och hans dotter på väg igenom California i USA. Dottern förför män och stjäl sedan deras ägodelar, innan de drar vidare för att söka nästa lättlurade offer. Pappan i filmen spelas av skådespelaren Paul Sloan (känd från "Green Book"), som även har hjälpt Mason att skriva manus. Dottern spelas av skådespelerskan Viktoriya Dov.

Ni kan se de släppta avsnitten nedan.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.