Annons

The Legion har hittat ny sångare, men förlorat en basist

THE LEGION har gått ut med följande meddelande:

"Efter en lång jakt har vi äntligen funnit en ny sångare till LEGION. Hans namn är Kjetil Hektoen och han är redan känd för sina deltaganden i CREST OF DARKNESS och ENTHRAL. Vi har redan börjat arbeta på material till en tredje skiva tillsammans med Kjetil, och vi tror att hans tillskott till bandet kommer att höja kvaliteten i vår musik på många sätt. Ett stort tack går ut till alla de som provsjungit för oss och sänt oss sångmaterial.

För det andra, skall vi meddela avhoppet av vår basist Lars Martinsson. Lars har beslutat att hoppa av bandet för att satsa på sina studier. Vi önskar honom all lycka i framtiden och tackar honom för alla år han lagt ner på bandet. Kristoffer Andersson från SARGATANAS REIGN kommer att ta hans plats som sessionmedlem.

THE LEGION har lagt upp en ny låt, "Horror Vacui" här. Låten kommer från bandets nästa album, vilket släpps i slutet av januari via Listenable Records.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.