Annons

KISS på turné utan en enda originalmedlem?

Launch Radio Networks rapporterar: Är ett helt nytt KISS på ingång, ett som inte har en enda originalmedlem? Det är möjligt, enligt bandets manager. Enligt New York Times har Doc McGhee lekt med idén att sätta samman ett helt band som använder den klassiska sminkningen. McGhee säger att "KISS är som Doritos eller Pepsi, vad det gäller ett varumärke. De är mer karaktärer än den enskilda personen. Jag tror att (nya medlemmar) har en klar chans att driva fram företaget."

KISS sångare och basist Gene Simmons är inte helt emot idén. Han sade till Launch att tanken bakom originalmedlemmar inte är så hårt hållen bland fans, och att det inte är helt korrekt ändå. " THE BEATLES var inte originalmedlemmar " Ringo är inte en originalmedlem, THE [ROLLING] STONES  - knappt. Du vet, de har sett så många medlemmar komma och gå, men de är fortfarande STONES, och AC/DC är inte originalmedlemmar...".

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.