Annons

Suffocation om kommande skivsläpp

Dödsmetall-veteranerna i SUFFOCATION kommer allt närmare sitt kommande skivsläpp, som troligen landar i skivdiskarna tidigt under 2013. Titeln på verket är "Pinnacle Of Bedlam", och skivan ges ut av Nuclear Blast. Inspelningen har ägt rum i Full Force Studios i New York, och för produktionen står långtida samarbetspartnern Joe Cincotta.

Om skivan, som markerar återkomsten för nygamle trummisen Dave Culross, har basisten Derek Boyer följande att säga:

"Inspelningsprocessen inleddes måndagen den 13 augusti. Vi lassade in vår utrustning, mickade trumsetet, importerade tempoinställningar från våra pre-produktionssessioner, och sedan dök vi rakt på sak!

Trumspåren blev enastående; Dave Culross dödade! Så snart jag själv lagt basspåren var fundamentet för plattan klart. Det är över en solid grund som Terrance och Guy nu börjat spela in gitarrerna. Frank har också börjat jobba med sången, så inspelningsprocessen är snart färdig. Vi har mest lite finjusteringar att göra, innan vi skickar iväg materialet för mixning och mastring."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.