Annons

Maiden-spelning på Ozzfest saboterades

IRON MAIDEN upplevde en något bisarr spelning under helgens Ozzfest.
Efter bandets öppningslåt började någon i publiken att kasta ägg på bandet. Bandets sångare Bruce Dickinson svarade då med att säga att "Om jag inte skulle bli stämd så skulle jag slita huvudet av dig".
Dickinson lugnade sedan ner sig och MAIDEN fortsatte sin spelning men blev gång på gång avbrutna av diverse egendomliga strömavbrott under spelningen. När bandet slutligen skulle ta farväl av publiken kom så en röst via PA-anläggningen som skrek "Ozzy", upprepade gånger.
Men dessa underliga händelser slutade inte där. Precis när IRON MAIDEN gått av scenen gick Ozzy Osbournes fru (och Ozzfests skapare) Sharon Osbourne upp på scenen och sa i mikrofonen att "IRON MAIDEN är ett fantastiskt band men Bruce Dickinson är en idiot".

Det ironiska i denna händelse är bland annat att alla band som spelar på Ozzfest får skriva på ett kontrakt där det bland annat står att man inte får kasta ut något i publiken, inte ens ett svettband. Ändå tilläts någon i publiken att kasta ägg på bandet.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.