Annons

Trummis hoppar av Decapitated

Supermeckiga polska dödsakten DECAPITATED har drabbats av ett avhopp, i form av trummisen Kerim "Krimh" Lechner, som hoppar av efter knappa tre år i bandet. Han anger på sin Facebook-sida personliga meningsskiljaktigheter som anledning till avhoppet:

"Hej! Jag tvingas tyvärr meddela er om en större förändring som nyligen inträffat. Jag är INTE längre medlem i DECAPITATED. För många personliga meningsskiljaktigheter och andra svårigheter gjorde att jag tvingades ta det beslutet. Jag uppskattar dock de bra tider vi haft ihop och allt det vi hann åstadkomma på de här 2½ åren.

Även om vi går skilda vägar, hoppas jag bandet kan fortsätta. För mig är det dock dags att gå vidare. Jag vet inte vad som händer nu, men jag skulle gärna vara kvar i branschen. Jag älskar att skriva och spela musik för er; det är mitt liv och jag vill fortsätta."

Bandet meddelar att landsmannen och f.d. VADER-trummisen Pawel "Pawulon" Jaroszewicz kommer att täcka upp under de närmast inplanerade turnéerna.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.