Annons

Peter Dolving ger Björler-bröderna en rejäl bredsida

I en färsk kommentar på sin Facebook-sida ger Peter Dolving sin syn på anledningarna till varför han i våras hoppade av THE HAUNTED.

Det är inga vänliga ord som riktas mot de forna bandkamraterna Anders och Jonas Björler (AT THE GATES); att de är kärlekslösa egoister är något av det snällare Dolving har att säga. Den största anledningen till splittringen verkar dock vara att Björler-bröderna villigt förbisåg alkohol- och drogproblem hos någon i bandet (Per Möller Jensen, kan man nog utläsa mellan raderna) trots att Dolving försökte få dem att bry sig.

Eftersom Björler-bröderna ännu inte kommit med något slags respons, vill Metalcentral inte spekulera i om Dolvings uttalande utgör hela sanningen. Vi kan dock intygar att Dolvings uttalande i sin helhet onekligen utgör ett stycke intressant läsning för alla fans av THE HAUNTED, AT THE GATES, eller med intresse för den svenska metal-scenen i allmänhet...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.