Annons

Dark Tranquillity presenterar Europa-turné

Göteborgssönerna i DARK TRANQUILLITY kommer att i höst avsluta sin långa "We Are The Void"-turné med ett svep över Europa. Denna sista stint kommer att utgöras av ett paket kallat "Metal Attack Over Europe", och med på resan följer då KEEP OF KALESSIN, WARBRINGER, DAWN HEIST samt REIGN OF THE ARCHITECT.

Så här kommenterar frontmannen Mikael Stanne det hela:

"Vänner och supporters, vi har äntligen nöjet att få presentera avslutningen på vår 'We Are The Void'-turné, som går av stapeln från och med nu i november. Det kommer att för oss innebära dels ett avbrott från preproduktionsarbetet med nästkommande album, dels en chans att besöka en del coola ställen vi verkar ha missat under de senaste turnéerna.

Vi ser fram emot att få sätta upp en cool show för våra vänner och fans runt om i Europa, och som vanligt kommer vi att ha sällskap av ett par fantastiska band. Kom och häng med oss!"

Sverige får äran att stå värd för de två avslutande spelningarna: den 17 december på KB i Malmö och den 18 december på Göta Källare i Stockholm.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.