Annons

Axl Rose - är karln på riktigt?

Att Axl Rose inte nödvändigtvis är helt mentalt stabil nuförtiden är kanske ingen hemlighet, men nu verkar han börja tappa greppet mer än lovligt. Vid fredagskvällens spelning på O2 Arena i London, hade arenapersonalen av Axl:s management fått order om att inte släppa in någon som bar en Slash-tröja. Detta fick t.ex. som konsekvens att tonårige James Revell helt sonika fick strippa på överkroppen innan han blev insläppt:

"Det kändes som om jag fick min frihet att klä mig enlgit min egen fria vilja togs ifrån mig. Jag höll dock inne med min ilska eftersom jag inte ville förstöra upplevelsen för min bror. Min gissning är att jag blev ombedd att ta av mig tröjan eftersom Axl Rose har något slags problem med Slash, och att det fanns risk att han skulle ha stormat av scenen om han sett mig bära tröjan."

Historien har bekräftats av personalen på O2 Arena, som konstaterar att alla som vägrade ta av en eventuell Slash-tröja helt sonika skulle avhysas. Detta gällde även personer med platser långt från scenen, som alltså inte skulle kunna synas därifrån.

Som grädde på moset gick Axl Rose på scen ungefär en timme försenat, vilket gjorde att ett antal konsertbesökare missade slutet på spelningen. Publikfrieri i den högre skolan, minsann...

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.