Annons

Metalcentral söker medlemmar till street team

Metalcentral behöver hjälp med att växa ytterligare. Vi söker nu dig som vill hjälpa till att dela ut flyers på spelningar och festivaler, göra reklam på Facebook och sprida ordet om Metalcentral. Att besökarantalet på sidan fortsätter att öka är en förutsättning för att vi ska kunna fortsätta att leverera det senaste inom metal och hårdrock. Som medlem i vårt street team vill vi att du:

- Bjuder in vänner och bekanta till vår Facebook-grupp (www.facebook.com/metalcentral), gör reklam på Facebook för Metalcentral.net och delar en del av våra uppdateringar.

- Delar ut flyers på spelningar, klubbar, festivaler, musikaffärer, skivaffärer, klädbutiker, universitet, m.m.

Som medlem i vårt street team får du: En Metalcentral t-shirt, stickers, pins, etc (så långt lagret räcker!). Vi kommer även att lotta ut skivor och biljetter till utvalda spelningar bland våra medlemmar.

Hjälp Metalcentral att växa ytterligare. Skicka ett mail med lite information om dig själv, så som ditt namn, din ort och ålder, samt vad du kan och vill bidra med av ovanstående till: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.