Annons

F.d Nightwish-vokalist mixar julskiva

Den före-detta  NIGHTWISH-vokalisten Tarja Turunen fortsätter att jobba med sin nya julskiva, med namnet "Henkäys Ikuisuudesta" (Andas från himlen). CDn som inkluderar urval från John Lennon till ABBA, planeras släppas i Finland, Argetina och genom weshoppen på Tarjas officiella hemsida i November. En singel, "You would have loved this" kommer att släppas den 11:e Oktober.

Tarja kommenterar själv på sidan: "Vi är fortfarande i Finnvox Studios (i Helsingfors). Vi har redan jobbat på plattan i flera månader. Finnvox Studios har flera studios i samma byggnad och vi har spelat in plattan i några av dem. Som sångare har jag oftast varit den sista att spela in när allt annat varit färdigt. På den här skivan var jag inte bara den sista att spela in, men även den som startade inspelningen den första dagen. Nu är mixningen av plattan i full gång och vi ligger bra till i schemat för att kunna släppa allting i tid."

Följ Metalcentral på Facebook för det senaste inom metal i form av recensioner, nyheter, bilder, videos och exklusiva tävlingar, direkt i din news feed.